Голлівудський актор і продюсер Микола Костер-Вальдау вирішив пояснити мотиви свого персонажа, лицаря Королівської гавані Джеймі Ланністеров у фіналі восьмого сезону "Гри престолів".

За сюжетом у заключному сезоні "Ігри престолів" Джеймі зізнався в почуттях до Бриенне Тарт. У них навіть була інтимна близькість після битви з армією білих ходоків. Проте вже на світанку Ланністер кинув Брієнні і поїхав в Королівську гавань заради порятунку своєї сестри і коханої Серсеи. Там він і зустрів свою смерть і загинув в обіймах Серсеи.

Шанувальники були обурені, що Джеймі надійшов безчесно по відношенню до відданої Бриенне. Ланністер "скористався нею почуттями, а потім відразу ж поїхав до своєї єдиної обраниці.

Однак Микола не згоден із звинуваченнями в адресу його персонажа.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Гвендолін Крісті була така зворушлива в цій сцені. Вона виконала фантастичну роботу, показавши, що Брієнні, нарешті, знайшла щастя, якого у неї ніколи не було. Але в підсумку Брієнні жорстоко позбавили його. Однак це логічно по відношенню до даних героям. Джеймі не міг залишатися Вінтерфеллі. Серсея – це найважливіша людина в його житті, хоче він того чи ні", - пояснив виконавець ролі Джеймі.

Микола Костер-Вальдау переконаний, що одна думка про те, що він залишив любов всього свого життя вмирати на самоті, занадто жахлива для Ланністеров.

"Місто впав разом з ними – це було поетично. Коли ми знімали сцену смерті, це було так хвилююче, навіть сильніше, ніж у моїй останній сцені, коли Тіріон знайшов тіла брата і сестри. Сподіваюся, що останні секунди життя Серсеи і Джеймі залишили неприємний післясмак у тих, хто так хотів її смерті", - розповів він.

Нагадаємо, зірка "Ігри Престолів" розповіла про зйомки в "50 відтінків сірого".

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Ігри престолів" скасував візит в Україну.

Також Знай. ua писав, що Джона Сноу вперше сфотографували на лікуванні в елітній клініці.