Ведучий Микита Добринін і переможниця Холостяка Даша Квіткова узаконили свої стосунки. Про це пише Clutch.

У п'ятницю, 24 травня, відбувся фінал 9 сезону романтичного реаліті "Холостяк", у якому Микита Добринін зробив свій вибір. Обраницею героя стала 20-річна киянка Даша Квіткова. Багато шанувальників пари почали задаватися питанням, чи залишилися Микита і Даша разом по завершенні проекту. Обидва тримали у таємниці цю інформацію, однак після виходу пост-шоу нарешті зізналися, що залишилися разом.

Тепер же Добринін і Квіткова вирушили до Одеси. На особистій сторінці в Instagram Даша опублікувала фотографію з коханим, а на її пальці шанувальники розгледіли кільце.

"Ми виїжджаємо в Одесу. Вже не терпиться вас всіх побачити і заобіймати! Дайте класних треків у дорогу", – написала Квіткова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я рада, що ви все-таки залишилися разом. Збережіть ваші стосунки. Чекаємо на ваше весілля", "Дашуль, у тебе обручка на правій руці? Вже одружилися чи що?" "Ви такі класні. Закохана у вас!!! Даша, я з самого початку вболівала за вас" – пишуть в Мережі.

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін розкрив всю правду про життя після шоу.

Раніше Знай.ua повідомляв, Добринін і Цибульська у білій сукні позбавили фанів дару мови.

Також Знай.uа писав, Добринін показав труднощі таємних стосунків.