Біда з субсидіями торкнулась не лише простих українських громадян, а й батьків зірок. Популярний виконавець, чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес поскаржився на злидення життя своєї матері та розповів, яку субсидію отримала жінка.

На сторінці у Facebook зявився пост, якому Дантес виклав свою історію.

За його словами, мати тримала в якості державної допомоги всього дві гривні. От і цікавиться артист, як можна краще розпорядитися цими грошима.

"А ви знали що субсидія тепер монетизована? Моя мама сьогодні отримала її! 2 грн 28 коп😱😱😱 Слухайте! Мені потрібна порада. Переводити в долари або покласти їх на грн депозит? Я сказав, що вона може користуватися моєю осередком у банку. Не пристало такі гроші вдома зберігати!!! А як би вчинили ви?) P. S просто мені здається, що це фото ідеально підходить до цього посту", - написав Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях шанувальники по різному оціниои цей пост. Одні зазначили, що дивно сподіватися на допомогу від лержави жінці, чий чин відомий артист та пристойно заробляє, мовляв, міг би допомагати сам, а не чекати на субсидію, інші ж підтримали співака та розповіли свої історії з субсидіями.

"Так це ж цілий статок",

"Моя мама біткоїнів набрала. Як варіант, розгляньте",

"Мені шкода вашу маму, якщо вона потребує субсидій",

Чому не отримати субсидію в країні, в якій пропрацював купу років...Коли оформляєш субсидію там немає графи "Чи немає у вас мегапопулярного сина, який міг би допомогти з оплатою", - коментують українці.

Нагадаємо, українцям повідомили, що слідом за субсидіями монетизують й інші пільги.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Нафтогазі повідомили про подорожчання газу у червні. А от у липні ціни знову збираються знизити.

Також Знай.ua писав про те, що у Зеленського розповіли, коли в Україні може змінитися ситуація з тарифами.