Вже цієї неділі, 9 червня, у Києві відбудеться концерт "Вечірнього Кварталу". У палаці "Україна" актори представлять глядачам нову програму, з якою виступали на недавньому фестивалі "Весело" у Туреччині.

Про це Знай.ua повідомила прес-секретар студії "Квартал 95" Тетяна Руденко.

У повідомленні йдеться, що в концерті візьмуть участь акторки "Жіночого Кварталу" і група On I Ona. До слова, це перший концерт "Вечірнього Кварталу" в Україні, в якому не буде брати участь Володимир Зеленський. Актори "Кварталу" поділилися своїми думками і розповіли, як вони звикають до нового положення.

"Паніка вже минула, тому все добре. Постановками зараз керую я та Євген Кошовий, але у нас повне взаєморозуміння в колективі і кожен має право голосу. Зараз ми переживаємо тугу за другом, який пішов у політику, але, будьте впевнені, в новому осінньому сезоні нам буде чим здивувати свого глядача", - розповідає Олександр Пікалов.

"Звичайно, трохи незвично і шалено не вистачає в колективі цього хрипкого голосу. Таке відчуття, що з пазла прибрали один шматочок, або вирвали частину якогось органу... Але ми намагаємося справлятися. Незважаючи на свою неймовірну зайнятість, Володимир, як мені відомо, бачив вже нашу нову програму. Для нього вона, до речі, була сюрпризом. І мені здається, він був приємно здивований", - додає Степан Каразін.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Юрій Корявченков відзначає, що настрій у всіх чудовий, але актори, звичайно, сумують за колегою.

"Зараз у "Вечірньому Кварталі" почнеться нове життя, і сподіваюся, ті зміни, які його чекають, підуть тільки на користь. Безумовно, ми і далі продовжимо жартувати на всі гострополітичні теми. І глядач вже через пару днів зможе це сам перевірити. Адже ті, хто не зміг бути з нами у Туреччині, тепер мають шанс побувати в Києві і побачити цю ж програму, а значить, і отримати задоволення від живого концерту".

[quote author="" "Всі дні до моменту виходу на сцену я ходив сам не свій. Було відчуття, що від мене реально відірвали якусь частину тіла... Це навіть помітив з боку Юра Крапов і запитав: "Це ти через Вову так?". Звичайно, все це незвично. Але після відходу Володимира ми всі ще більше згуртувалися. На літо у нас вже збудований графік гастролей. І, до речі, як концертний директор "Кварталу" можу сказати, що зараз увага до нас дуже підвищена. Нас знову запрошують на гастролі, причому в основному це за кордон (Америка, Європа, Австралія)", - резюмує Міка Фаталов. [/quote]

Нагадаємо, 2019 рік почався з гучної заяви лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського про намір балотуватися на пост президента України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у "Кварталі 95" розповіли про зйомки чергового випуску гумористичного шоу без Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі підростає "зміна" Зеленському.