13 років тому Ірина Білик і Діма Коляденко були однією з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу. Правда, на жаль, до весілля справа так і не дійшла і у 2006 вони розійшлися. А зовсім недавно Коляденко вирішив повернути колишню жінку, і під час конкурсу Miss Blonde Ukraine-2019 шокував усіх - зробив Білик пропозицію руки і серця. Співачка, звичайно ж, відповіла, що подумає, адже вона вже заміжня. Чому Коляденко раптом прийняв таке рішення? Передає "КП".

"Протягом п'яти років, коли ми жили разом, я кожен рік робив Ірі пропозиція - дарував їй діамантові, золоті, срібні каблучки. Усі вони були з красивими камінцями. І це моя шоста пропозицію руки і серця. Іра брала обручки, обіцяла, що вийде за мене заміж, але у підсумку так і не вийшла. Через десять років я подумав: "Колядеша, дій, настав другий шанс. Здивуй свою дівчину". Я це зробив! Мало того, здивував усю Україну", - заявив ведучий.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коледянеко зізнався, що не вважає розрив з Білик помилкою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"І добре, що ми тоді розійшлися. Мені необхідно було побути наодинці з собою, похреститися у церкві, позбутися від ревнощів і зайвих емоцій. Загалом, попрацювати над собою. Я багато чого усвідомив, став іншою людиною. Так, мені було нелегко. П'ять років ходив до психологів. Фахівці сказали: не треба звинувачувати себе, адже у нашому розриві винні ми обидва. Я погодився, але продовжував над собою працювати. І сьогодні мені здається, що час все залікував і тепер можна почати з чистого аркуша", - сказав він.

За його словами, Білик не дала конкертної відповіді на пропозицію, лише сказала: "Я пішла думати".

Нагадаємо, Гросу вразила "розмахом" майбутнього весілля.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ірина Білик проговорилася про місце і дату весілля Аліни Гросу.

Також Знай.uа писав, Ірина Білик шокувала фанів постом про ВІЛ-статус.