Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася з шанувальниками радісною новиною, повідомивши, що зовсім скоро виходить заміж. Втім, поки про торжество було відомо зовсім небагато - лише те, що її нареченого звуть Олександр. Проте ось хрещена мама Аліни, народна артистка України Ірина Білик раптово розсекретила дату і місце в одному з інтерв'ю. Виявляється, майбутня наречена вирішила відіграти весілля у Венеції, Італія, а сама церемонія відбудеться вже в червні 2019 року.

"Зараз я поїду на весілля до Аліни Гросу. Свято відбудеться у Венеції, в червні", - порадувала новинами Білик. Також виконавиця розповіла, в чому прийде на торжество: "На свято я одягну, звичайно ж, вишиванку. Адже у вишиванці я відчуваю себе як Ірина Білик".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.