Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, адже вона похвалилася нагородою, яку отримала на церемонії російської премії "МузТВ", а також виступила там перед "вершками суспільства".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку опублікувала Лобода, вона позує з мікрофоном в руках, але не зрозуміло, співає вона, чи просто щось говорить. На церемонію зірка заявилася в дивному вбранні, яке ледь прикрило довгі ноги. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу з яскравою помадою на губах. Світлана зображена в оточенні публіки, яка замість того, щоб дивитися і слухати, знімає її на телефони. Поряд з Лободою стоїть дівчинка, яка дуже схожа на старшу дочку співачки Єву.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.