Українські зірки Настя Каменський та Потап (Олексій Потапенко) продовжують насолоджуватися медовим місяцем на відомому курорті в Європі.

Щодня в соцмережах співаки публікують нові знімки, демонструючи свої почуття та розкішний відпочинок.

На одному з останніх знімків Потап показав дружину у всій красі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

На ньому співачка засмагає в одних лише оливкових стрінгах на матраці в басейні, а поруч з нею на матраці сидить її домашній улюбленець.

"Обід...", - підписав фото Потап.

"Спасибі тобі, мишко @realpotap за все в моєму житті … Так по-справжньому щаслива, що неможливо уявити", — написала під фото Настя Каменських.

Додамо, що наприкінці травня усі здогадки фанатів підтвердились Настя та Потап таки разом - вони зіграли гучне весілля. Майбутній захід активно обговорювали у ЗМІ та в соцмережах, проте офіційного підтвердження від співаків не було, дорки всі не побачили їхнє весілля на відео.

Нагадаємо, Потап і Каменських показали стрункі тіла в облягаючій формі.

Як повідомляв Знай. ua, Настя Каменських похвалилася соковитими формами в прозорій білизні.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських заявила про вагітність від Потапа.