Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася черговою російською премією МУЗ-ТВ 2019, перемігши в номінації "Найкраще шоу". Так, артистка красувалася на червоній килимовій доріжці разом з маленькою донькою Софією, примірявши довге і пишне чорне плаття з екстремально глибоким декольте, а ще масивні золоті прикраси.

"Премія МУЗ-ТВ 2019", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз, однак розділилися на два табори. Одини захоплювалися Кароліною і тим, як підросла Соня, інші ж почали критикувати: "Мені трішки соромно стало за сукню, ну правда не красиво,ну навіщо на весь світ виходити як прочитана книга...", "😏 А що вже б гола вийшла. Піпець блін.", "Сукня не скромна..це вже погано😪", "Відкрите до такої міри декольте-крик душі про самотність", "Жахливе плаття😱".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.