Відомий український продюсер і репер Потап довго приховував від громадськості свої романтичні стосунки зі співачкою Настею Каменських. Вони жили разом, але не розголошували свій роман.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вони всі перестали приховувати лише після того, як наприкінці травня зіграли пишне весілля в італійському ресторані під Києвом. Для Потапа це вже другий шлюб і від першого з Іриною Горовий у нього є 10-річний син Андрій.

Потап в інтерв'ю "Світському життю" розповів, як готував сина до того, що у тата буде нове весілля. Виявилося, що колишня дружина і його маленький син нормально поставилися до цієї новини.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Робив я все делікатно, тому що Андрій дуже любить маму Ірину. Це було не дуже просто мені, я розповідав йому потихеньку. Ми дійшли до того, що я його запитав: синку, як ти відреагуєш, якщо я одружуся? На що він сказав: якщо для тебе це добре, то я буду робити все, щоб було добре для мого тата", - зізнається продюсер.

Відомо, що Потап підтримує прекрасні стосунки з колишньою дружиною, з якою у них спільний бізнес. Він намагається проводити багато часу з сином. Крім того, навіть підтримує стосунки з дочкою Ірини від минулих відносин, Наташею.

На днях Потап зважився розкрити деякі таємниці про весілля. Він заявив, що планував зіграти його з Настею десь за кордоном. Можливим варіантом була Італія, яку пара дуже любить. Однак вони зважилися провести церемонію в рідному місті Києві.

"Ми могли б замовити літаки і привезти всіх у Італію, але вирішили зробити так, щоб усі прийшли до нас, до рідного Києва. Але ми замовили італійський ресторан з італійською кухнею і так було класно по-справжньому", - розповідає репер.

Нагадаємо, Каменських жорстко дісталося від новоспеченого чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, Потап виставив голе фото Каменських, а вона і не проти.

Також Знай. ua писав, що Потап розповів про "весілля століття" з Каменських.