Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Так і в цей раз Притула вирішив показати миле фото з Лесею Нікітюк, яка разом з ним веде телешоу "Хто зверху". Цим фото шоумен повідомив про завершення зйомок нового сезону проекту.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Сергій Притула позує в студії телешоу разом з Нікітюк, яку він почав обіймати. На ньому темні штани і біло-зелена футболка з цікавим принтом. А от Леся позує в коротенькій сукні кольору хакі і довгих чорних ботфортах з відкритим носком. Телеведучі обнімаються і сміються перед камерами, схоже, вони дуже зраділи, що зйомки закінчилися.

У підписі до фотографії Сергій Притула написав: "Зйомки 9-го сезону "Хто Зверху?" підходять до фінішу! 18 нових випусків чекайте цієї осені! Буде гаряче". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію шоумена і почали активно її обговорювати.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.