Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка показала миле відео в стильному луці, на якому, схоже просто дуркує.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в короткому ролику Надя з'явилася у джинсовій курточці, а в якийсь момент засвітила ще й нижню білизну під цією курточкою. Її волосся зібране у високий недбалий хвостик, який Надя розтріпує на відео. А ось на її обличчі співачки яскравий макіяж: на очах у неї сріблясті тіні, які так і виблискують, а на губах - щільний шар рожево-фіолетового помади.

Шанувальники, звичайно ж не залишили без уваги таку публікацію і почали активно коментувати фото. Найбільше фанати в захваті від яскравого макіяжу Наді, зірку так і засипають компліментами в коментарях до відео.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.