Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує разом з маленькою дочкою Сонею. Як виявилося, у маленької Соні День народження, і зіркова матуся влаштувала їй свято.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відео з цього дитячого свята Ані Лорак вирішила показати шанувальникам у соцмережі. В ролику можна побачити щасливу Соню в симпатичному квітковому платтячку. Ані Лорак стоїть поруч з донькою біля столу, на якому видно величезний "морський" тортик. На відео зображений момент, коли дівчинка задуває свічки, а в кінці її і Кароліну цілує чоловік, дуже схожий на Сергія Лазарєва. Але це, як виявилося, брат Ані Лорак. А ось колишнього чоловіка і батька Соні Мурата на святі не було.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фотографії. Деякі помітили, що на святі присутній також син Сергія Лазарєва. А як відомо, Лорак і Лазареву вже давно приписують роман.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.