Актор "Кварталу 95" Євген Кошовий розповів, що на окупованих територіях Донбасу у нього живуть мама і брат. Про це повідомляє Гордон.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Як ти називаєш те, що відбувається на Донбасі?" – запитала журналіст.

"Ти не перша, кому я про це кажу. Я хочу, щоб чужі люди пішли звідти. Росіяни щоб звідти пішли. Вони прийшли, натворили справ, тепер я хочу, щоб вони пішли. Не підуть? Значить, їх будуть виганяти", – підкреслив Кошовий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

За його словами, мати і старший брат залишилися в окупованому Алчевську Луганської області.

"Мати і брат старший… Ще тітка з дядьком, бабуся і дід. Всі родичі там залишаються, вони не можуть звідти виїхати, старі вже", – пояснив Кошовий.

Також актор зазначив, що його мама – пенсіонерка 1954 року народження, але вона не хоче їхати з Алчевська, так як доглядає за дідусем і бабусею. На питання, чи часто він спілкується з матір'ю, Кошовий відповів ствердно.

Нагадаємо, Кошовий розкритикував колишню Адміністрацію президента Петра Порошенка, порадивши їм "закрити пащу".

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Євгенія Кошового Варвара вразила зворушливим співом на вокальному проекті "Голос. Діти-5".

Також портал Знай.uа писав, що Бацман зірвалася в прямому ефірі в розмові з Кошовим.