Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. А в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі симпатичні фото, на яких позує в леопардовому вбранні.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях, які з'явилися в записі Монро, вона зображена на пляжі біля океану, а в підписі до них розповіла про кохання до нього. Для пляжної прогулянки травесті-діва одягла рожеву туніку з леопардовим принтом, а на голові у неї світла кепочка. Свій образ Монро доповнила босоніжками на низькому ходу і сріблястим рюкзачком.

У підписі до фото Монро написала: "Я говорила вже, що, одного разу пізнавши океан, будь-які інші водоймища, здаються калюжею. Ваш улюблений хижий принт, істеричний колор, втягнула жири, напружила м'язи, страйк поузі і губки качечкою. Доброго ранку, всесвіт! Упс, вже обід. #неугомоннаяМонро. #ноумейкап. А водиця то крижана".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.