Відома українська травесті діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала в Instagram відеофрагмент свого відвертого інтерв'ю. А в підписі до цього відео вона коротко виклала, про що піде мова.

З відеоролика видно, що Монро прийшла на інтерв'ю до журналістки Ангеліні Пичик. Для такої події травесті-діва одягла довгу чорну сукню з оригінальними рукавами. На її ногах масивні темні босоніжки, а на руках купа браслетів і кілець, про які вона, до речі, також розповідає в інтерв'ю. Волосся Монро розпущене, а на її обличчі дуже яскравий макіяж.

"Нарешті мене не питали про важке дитинство, батьків і як тримати удар. До речі, в цьому інтерв'ю, повна версія якого за посиланням в біо профілю, я вперше озвучила думку, що людям, які постійно дістають вас незручними, особистими питаннями, типу "Ти заміжня?", "Чи є діти?", "Чому не працюєш?" насправді глибоко похер! Вони чекають, коли ви почнете скаржитися або звиватися, придумуючи виправдання або казкові історії, які можна поділити на нуль.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тим самим самоствердитися і отримати порцію уявного задоволення, що комусь живеться гірше, ніж тобі. Тому присікайте на корені будь-яку спробу залізти на вашу територію. Женіть сцан*ми трусами всіх порадників, експертів, цікавих родичів і всезнаючих подружок. І буде вам Щастя. Соррі, за міцні слівця, але деколи так швидше доходить. #неугомоннаямонро. @angelina_pichik пам'ятай, висока і струнка – це гідність!", - написала Монро.

Шанувальники травесті-діви не змусили себе чекати і почали активно коментувати пост Монро. Кожен з користувачів почав писати свою думку щодо її інтерв'ю і образу.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.