Співачка Настя Каменських опублікувала нову фотографію, яка спровокувала бурхливе обговорення у Мережі. Про це передає Clutch.

Настя Каменських і Потап — одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. 23 травня вони зіграли пишне весілля, на якому були присутні багато зірок українського шоу-бізнесу. Довгоочікувану подію закохані відзначили в елітному районі Конча-Заспа, на території одного зі столичних ресторанів. Через день після урочистості молодята вирушили у двотижневу весільну подорож до Туреччини.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До кінця медового місяця Каменських і Потап почали публікувати знімки, на яких позують без обручок, що спровокувало чутки про нещирість почуттів молодят. Шанувальники почали стверджувати, що Потап і Каменських розлучилися і не живуть разом.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

А в четвер, 13 червня, Настя Каменських знову підігріла цю тему фотографією без обручки. На знімку чітко видно, що пальці співачки абсолютно вільні від прикрас.

Тим часом кількість запитань на адресу зіркової пари тільки зростає:

"А де кільце?", "А де обручку?", "Де твій перстень?".

Всім фанатам залишається лише чекати роз'яснень від самої зірки. Ми ж ризикнемо припустити, що Каменських просто зняла кільце перед водними процедурами, щоб не втратити або не зіпсувати виріб.

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася ніжним кадром, позуючи без макіяжу.

Раніше Знай.uа повідомляв, Настя Каменських роздяглася і похвалилася ідеальним тілом, але це сподобалося не всім.

Також Знай.uа писав, Потап і Каменських після весілля змінилися до невпізнання.