Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася яскравим кадром, позуючи в коротенькому чорному топі і відвертих джинсових шортах. Так, 40-річна артистка зізналася, що дуже щаслива зі своїм новим обранцем - 26-річним саунд-продюсером Black Star Inc і колишнім чоловіком виконавиці Tayanna Єгором Глібом.

"#явлюбви", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери привітали Кароліну, але розкритикували її стиль: "Боже, що це? Як можна таке одягнути?", "Така красуня була.... скільки пластики (( всі на Майкла Джексона стають схожі 😢 шкода ж як....", "Не треба б так одягатися нікому, а Вам особливо🙌💖", "помітно стиль в стилі залицяльника)))".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.