Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним портретним кадром, давши кілька порад всім жінкам. Так, артистка запропонувала прихильницям помовчати, щоб вивчити свій внутрішній стан.

"⚫️ на замітку жінкам)
Іноді, кожній з нас так важливо помовчати... просто подивитися на все всередині і навколо з тиші.
Чоловіки. Яких якостей вам не вистачає в сучасних жінках?", - поцікавилася Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Мудра жінка Даша ❤️❤️❤️😘", "Чарівна, нереальна ♥️♥️♥️♥️", "Красуня😍", "Сказала як відрізала! Згодна з тобою♥️", "Ніжність 😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.