Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала цікаве фото, яким продемонструвала, що змінила професію, а в підписі до нього розповіла про це докладніше.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Регіна позує у легкій трохи прозорій блузі білого кольору і широких джинсових шортах. Вона стоїть на кухні поруч зі столом, на якому стоять коробки і пакети, очевидно, з продуктами. А в руках вона тримає паперові картинки зі стравами. У підписі до фотографії Тодоренко розповіла про нову роботу.

"У мене для вас НОВИНИ! Разом з Яндекс.Шеф @yandex.chef я запустила ексклюзивне меню – це звучить дуже голосно, але я, правда, привозила зі своїх подорожей не тільки магніти, але і смачні рецепти! В Японії я познайомилася зі стейком з мармурової яловичини, з Середземномор'я привезла чорну пасту з креветками, а з Перу притягла кіноа, перемішала з індійською каррі і вуаля. Тепер ви теж зможете спробувати цю смакоту! Я вибрала три моїх улюблених страви і підготувала для вас не просто рецепти, а цілу коробку з продуктами, спеціями і соусами, щоб ви самі змогли їх приготувати.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Яндекс.Шеф доставить вам мою коробку прямо додому. Просто берете пакет з інгредієнтами, готуєте за рецептом і дивуєте близьких шикарними вечерями кожен день! Я трохи хвилююся, дуже хочу, щоб вам сподобалося. Страви, улюблені з улюблених. Швидше переходьте на сторінку @yandex.chef і дивіться меню в шапці профілю! P. S. І, звичайно, особисто від мене, знижка всім, хто ще не пробував Яндекс.Шеф", - написала Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.