Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, де позує на автомобільній прогулянці в Москві, прокотившись на розкішному білосніжному Mercedes-Maybach.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Ані Лорак позує в дивній позі, ніби виходячи з величезного білого позашляховика, якого їй, як вважають прихильники, подарував новий коханець – 26-річний Єгор Гліб. Лорак одягнена облягаюче чорне плаття з оригінальними вирізами. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на очах у неї темні окуляри.

У підписі до фотографії співачка написала: "Як ваші справи?". Шанувальники не пройшли повз, пишуть компліменти і завалюють Лорак питаннями, серед яких безліч про її нового хлопця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.