Екссолістка "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва з'явилася на публіці в сукні з дуже глибоким декольте. Про це передає Clutch.

Популярна російська співачка Альбіна Джанабаєва вже багато років заміжня зі своїм колегою Валерієм Меладзе. Вони виховують двох синів: Костянтина і Луку. Крім того, у Меладзе є три доньки від першого шлюбу: Інга, Софія і Аріна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, нещодавно користувачі Мережі застукали Меладзе з молодою дівчиною модельної зовнішності. Своє обличчя незнайомка прикрила волоссям. Шанувальники тут же вирішили, що вона є не ким іншим, як вірогідною коханкою Валерія Меладзе.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Відразу після інциденту сторінка Джанабаєвої зарясніла відвертими фотографіями. На новому знімку екс-"ВІА Гра" зображена на сцені. У якості концертного вбрання зірка обрала вельми провокаційний образ. Вона одягла чорний корсет з глибоким декольте і білий брючний костюм. Вбрання вигідно підкреслило пишний бюст Джанабаєвої і тонку талію.

У коментарях тут же почали обговорювати вихід Джанабаєвої у світ. Багато хто вважав, що такими спокусливими костюмами співачка намагається утримати чоловіка Валерія Меладзе.

"Альбиночка — справжня Зірка! Кохана наша божественна красуня!", "Намагаєшся утримати Меладзе? У нього такого навалом", "Ах, яка жінка! Краса!", "Це не жінка, це Богиня", "Краса Альбинок побільше фоток від тебе дуже гарна хочеться дивитися і дивитися на тебе", — пишуть користувачі.

Нагадаємо, екс-"ВІА Гра" шокувала відвертим зізнанням.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина Меладзе налякала фанатів "природною красою".

Також Знай.uа писав, Надя Мейхер викликала заздрість в українок пишним декольте.