Українська телеведуча Катя Осадча з чоловіком Юрієм Горбуновим відвідали концерт KISS у Києві. Про це передає Clutch.

На днях в НСК Олімпійський відбувся концерт американської рок-групи KISS, на якому були присутні багато зірок. У їх числі – Катя Осадча і Юрій Горбунов. На сторінці в Instagram телеведуча, яку підозрюють у вагітності, опублікувала фото з легендарними музикантами і поділилася враженнями від вечора.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що написала Катя Осадча:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Історія, яка оживає. В моєму дитинстві на парканах однолітки писали KISS, згодом, I was made for loving you baby було символом прогресивного року. Диваки з розфарбованими обличчями – абсолютні й гучні легенди, мільярдери, на продажу своєї символіки заробляють навіть більше, ніж на концертах.

Праворуч від Юри – Джин Сімонс, засновник групи і йому цього року в серпні виповниться 70. Зліва від мене – Пол Стенлі, вокаліст, йому 62, сьогодні він з легкістю літав над стадіоном без страховки і видавав кіловати драйву. Костюми, окрема історія, їх можна розглядати поблизу годину.

Круто! Дякую, Юра, що твоя мрія дитинства здійснилася на моїх очах, і я приєдналася до такої крутої події".

Нагадаємо, оголена Осадча без макіяжу показала, як проводить літо.

Раніше Знай.uа повідомляв, син Осадчої і Горбунова потрапив під немилість фанатів.

Також Знай.uа писав, Комаров нарешті розкрив деталі весілля, вінчання і медового місяця.