Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася досить відвертим фото, позуючи в облягаючому платті оливкового кольору і босоніжках на величезній платформі. Так, артистка засвітила розкішну фігуру, а ще присвятила слова кохання новому залицяльнику Єгору Глібу.

"✨ Зазирни у своє серце - там відповіді на всі питання.", - поділилася думками Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Ви ж мій еталон Ані!! Яка статура , яка грація!!)) ❤️🔥😍", "Захоплююся вашою фігурою 😍🔥 Ідеал жіночої краси🤤", "Ось це справжня ДІВА🌟. Фігура нереальна👍🏼. Захоплююся вами🌟❤️!", "Прекрасна...😍 Законно бути такою шикарною?", "Яка ж ви шикарна😍😍 Неймовірна фігура, ви прекрасна😍🔥 Богиня!🙏".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.