Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася яскравим фото, позуючи в пухнастій білій шубі на тлі численних глядачів. Так, артистка заінтригувала шоу-туром під назвою "THE BEST", в якому виконає тільки улюблені хіти шанувальників.

"🔥 Ще один сюрприз! Ми готуємо для вас спеціальну програму «THE BEST», виткану з ваших улюблених пісень. Більше драйву, теплої атмосфери, спілкування і живого звуку. В яких містах хочете побачити «THE BEST»?", - поділилася радістю Лорак. Фолловери взялися коментувати, бажаючи побачити кумира не тільки в Росії, але і в Білорусі, а також США. Безліч українських фанатів відзначили, що дуже скучили за Кароліною і чекають її з концертами на батьківщині.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.