Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила розкішну серію кадрів, влаштувавши прогулянку на яхті по Дніпру. Так, артистка зізналася в коханні Києву, примірявши білі класичні шорти, червону футболку, кеди і солом'яний капелюшок-канотьє.

"Прекрасний Київ 💜 ", - трепетно підписала Осадча. Фолловери не пройшли повз: "Чарівний захід сонця 🌅 ❤️", "Прекрасна Катерина в прекрасному Києві😊😍😊", "Яка краса!👍🌼🌼🌼", "Дуже красиво!", "Катя Ви класна!!! Приклад для наслідування !!!", "Красунька Катя 🤷‍♀️🤷‍♀️🍑❤️", "❤️ Клас 😍 така Гарнюня 🤤👌💋💋🔥", "💫Гарна".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.