Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала аудіо з фото, на якому позує у відвертому образі. Ця публікація є презентацією нової пісні Лорак "Я в любові".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото, яке прикріплене до пісні, артистка з'явилася в гарній довгій сукні білого кольору, яка підкреслила струнку фігуру і трохи оголила зону декольте. Раніше Лорак публікувала відео, на якому з'являється в цьому вбранні в різних локаціях і з квітами в руках. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

У підписі до фото Ані Лорак написала: "Звершилося! Щаслива представити вашій увазі мою нову пісню "Я в любові". Любов – це моя релігія. Любов – це те, що сповнює моє серце зараз. Любов – це те, заради чого варто Жити, а не Існувати. Слухайте #ЯвЛюбви на всіх цифрових майданчиках! Music by @90210.group" Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.