Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у неймовірно красивому і спокусливому образі. На знімку можна побачити, як Аліна прогулюється у неймовірно красивому місці, мабуть, в Італії, де відзначала своє весілля і де зараз проводить медовий місяць з чоловіком.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На прогулянку Аліна вийшла в красивій легкій сукні небесно-блакитного кольору, яка оголила тендітні плечі і підкреслила фігуру, а на ногах у неї немає взуття. Волосся дівчини зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і мрійливий вираз. У підписі до фото Аліна написала: "Добрий ранок, мої дорогі! А ми вже вилітаємо в Херсонську область, де завтра зустрінемося з Вами. Всім гарного дня!". Шанувальники не залишилися байдужими, і почали активно обговорювати нову публікацію зірки і вітати її з весіллям.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.ua" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.