Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милими фото і запропонувала поміркувати.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Наталія позує в стильному луці, який підкреслює всі її принади. На ній темно-синій модний костюм зі смужками на брюках і піджаку, під піджаком у зірки коричнева футболка, а на одному з фото на її очах величезні темні окуляри. Волосся Наташі розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фото Наталя Могилевська написала: "На шляху набуття знань про самого себе стикаєшся з досить кумедним принципом: людина без мізків абсолютно впевнена у високому рівні свого розвитку; розумна ж прекрасно усвідомлює, яка вона по суті, дурна. І після цього дуже хочеться спитати, що ви думаєте про себе, дорогі мої? P.S. Queen of Elegance @maxmara_ukraine". Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати фото і підпис до нього.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".