Зірка телепроекту "Дом-2" і блогерка Олена Водонаєва висміяла українську співачку, яка будує кар'єру в Росії, Віру Брежнєву. Відповідну заяву вона зробила під час прямого ефіру в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Водонаєва розповіла, що їхала в машині, коли почула нову пісню Брежнєвої "Я не свята". Кліп на цю композицію співачка знімала в Києві. Вона пройшлася вулицями столиці у відвертому боді і колготках і це при тому, що на вулиці було +12.

"Вєр, ну ми знаємо, що ти не свята. Ну яка святість у нашому віці? Пісні якось не відповідають віку. Дівчинка в 15-17 років має таке співати. До речі, пісні нудні, прям ось до божевілля, як варений буряк. Не люблю буряк. Як співає Віра, теж не люблю: безголоса, абсолютно нецікава, не харизматична… А ще щось на Бузову жене", - написала Водонаєва.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Конфлікт Альони Водонаєвої та Віри Брежнєвої стався ще в липні 2017 року. Тоді Олена у своєму Instagram опублікувала пост, де звинуватила представниць російського шоубізнесу в лицемірстві. При цьому Олена не переходила на особистості, але фолловери побачили в цьому натяк на Віру Брежнєву. Після цього співачка заблокувала Водонаєву в соціальних мережах.

Раніше співачка Віра Брежнєва натякнула, що її шлюб з Костянтином Меладзе не такий щасливий, як може здатися.

Не так давно в російських ЗМІ з'явилася інформація про можливе про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. Артистка намагалася спростувати цю новину і навіть вийшла у світ зі своїм коханим. Але, мабуть, Брежнєва виявилася більше не в силах приховувати негаразди в особистому житті.

Нагадаємо, Брежнєва зачарувала сімейним відпочинком в Італії.

Як повідомляв Знай. ua, животик Брежнєвої приліг на плитку біля басейну окремо від неї.

Також Знай. ua писав, що Брежнєва перестала приховувати, що шлюб з Меладзе тріщить по швах.