Сердючка перевтілилась в неймовірну блондинку. Відомий продюсер Андрій Данилко порадував шанувальників оновленим образом свого сценічного альтер-его. Новий знімок артист виставив на своїй сторінці в Instagram, пише Політека.

Вєрка Сердючка на протязі вже багатьох років виступає в одному і тому ж амплуа – у величезних окулярах, із зіркою на голові і сріблястому костюмі. Але, схоже, зважилася на деякі зміни.

На опублікованому знімку Сердючка позує в яскраво-червоній сукні на тлі лісу і тримає в одній руці череп, а в іншій маленьку сову.

Кардинальні зміни торкнулися зачіски артистки. Вона приміряла світлу перуку середньої довжини з короткою чолкою, прикрасивши голову рожевою пов'язкою. До чого приурочена раптова зміна іміджу, поки невідомо. Можливо, цей знімок був зроблений під час чергових зйомок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прихильники не тямляться від емоцій і залишають багатезно коментарів з приводу нового іміджу зірки, адже такою знаменитість ще не бачив ніхто.

"Ох Верунчик😃 пустунка 🤣🤣", "Андрій, продовжуйте творити, ваші образи - чудові і унікальні. Бажаю вам любові та здоров'я! Пишаюся, що ми з однієї країни!", "Яка мила Вєрка відьмочка😙", "БОГИНЯ 🔥", "Ну все, тепер дорога на шоу екстрасенсів", "Андрюша, ти ж як Фреді Меркурі-легендарна особистість про тебе повинен знати весь світ, частіше б бачити тебе, хоч в Ютюбі", " Ой, ну красавица, коса до пояса!" – пишуть в коментарях захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Сердючку помітили на величезному "банані", мамі теж перепало.

Як повідомляв Знай. ua, Данилко в образі Сердючки збентежив дивним фото.

Також Знай. ua писав, що мама Сердючки спокусила відомого ведучого на весіллі Потапа і Каменських.