Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з відпочинку, позуючи лише в чорному купальнику. Так, артистка прилягла на смугастий шезлонг, виставивши напоказ спортивне тіло. Варто зазначити, що такими відвертими фото Тіна почала ділитися з шанувальниками зовсім нещодавно, адже раніше виставляла лише уривки з фотосесій і червоних доріжок.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Капець. 💥♥️ А квитки на присутність на таких фотосесіях не можна ніде купити!? 🤣 Тіна, це 🔥", "алло, це модельне агенство? здається, я знайшла вам приголомшливу модель", "Очі випали", "Тіна Григор'єва, скажемо вам з погано прихованою заздрістю, ви виглядаєте чудово 😻💥♥️", "Які ж стегна і попа, боже🤤💛", "Тіііііннннааааа, що ти твориш? Це дуже сексуально😍😍😍 Аж жарко стало🔥🔥🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.