В Парижі підходить до кінця тиждень високої моди Paris Fashion Week. Відома співачка Селін Діон кожен день вражала світ моди несподіваними і епатажними образами. Ми покажемо вам найяскравіші наряди 51-річної канадської співачки.

Так, у середу, 3 липня, зірка вирішила нагадати про дні своєї слави. У її образі, що складається з оверсайз піджака, футболки з написом I Love Paris і міні-спідниці, в першу чергу привертав увагу величезний кулон з синім каменем. Це була точна копія кулона Серце океану зі знаменитого блокбастера 1997 року "Титанік", в якому, якщо хтось раптом забув, головною темою звучить пісня Селін Діон My Heart Will Go On.

Селін Діон здивувала паризьку публіку образом без штанів. Вона привернула до себе увагу, з'явившись на одному з показів у білому трико і оверсайз блейзері з весняної колекції бренду Off-White.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Діон помітили в спортивному комбінезоні Chanel з поясом-ланцюжком з величезним лого Chanel.

Приємною новиною для України став вихід Селін Діон в незвичайній знахідці цього року - асиметричних джинсах українського дизайнера Ксенії Шнайдер, які вона доповнила топом з рожевого кольору з пір'я Attico, сумочкою Fendi і рожевими хутряними босоніжками.

На показ дизайнера з Нідерландів Ірис ван Херпен співачка прийшла в футуристичному образі - прозорій сукні Iris van Herpen, створеній з допомогою технології 3D-принтера, яка створювала оптичну ілюзію.

Нагадаємо, Моніка Беллуччі завела новий роман з молодим художником.