Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії завжди вміла дивувати публіку. Ось і нове відео исполнительнцы після повернення в Україну не залишило нікого байдужим.

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

Виконавиця виклала кадри в пінній масці.

"Ось така я вранці. Зазвичай, ранок у мене так і починається. Я знімаю з себе всю піну, все, що можна з себе зняти, ну, і далі йду, як людина. А зараз ось на мені виступає така штука, хоч голися. Ось воно - справжнє обличчя жінки".

У підписі до відео, Мілявська вказала, що знаходиться по дорозі в Донецьк.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися її фолловери:

"Лола, ви така класна. а що за маска? Очі дійсно на мокрому місці.... тримайтеся, нова пригода сама собою знайдеться.. така жінка не може бути одна", "Бабуся, старенька", "Ось таку б жінку в президенти!", "Лола, я Вас обожнюю! Але невже так погані справи, що Донецьк. Або Ви, розумна і сильна особистість, дійсно підтримує всі Путінські авантюри в Україні?", "Добре повеселити окупантів. Тільки не розповідайте, що там теж українці-в Україні цей підхід не працює.", "Мені здається ваш концерт там пройде як завжди з успіхом. Для вас."

Зазначимо, що Мілявську не пустили в Україну, однак, вона вирішила виступити на окупованих територіях. Свій вчинок вона прокоментувала однозначно:

"Я буду співати для Людей, які гідні видихнути хоч у вихідний день . Співала б і в Україні, але перекрили. Я не ділю людей по національності та місця проживання. Скоріше б настав МИР."

Не так давно Лоліта зізналася, що після поїздки в Болгарію в неї "потрапило сім'я" і "проросло в мозку". Виконавиця зайшла в гості до дизайнера Ігорю Гуляєву і приміряла головний убір, який викликав дивну захоплену реакцію артистки. Сам же Гуляєв, відповів: "Не неси хр*нь. Жах".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Також, Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.