Лідер "Вагоновожатых" Антон Слєпаков пояснив, чому в новому альбомі "Референс" з'явилася нетипова для гурту українська мова. Про це музикант розповів в інтерв'ю УП.

"Я зрозумів, що до мене приходять українські слова, українські рими. Я нічого спеціально не планував, тексти були первинні", - зізнався Слєпаков.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На питання журналіста, чи летять на гурт прокльони на адресу російської, співак відповів: "мені здається, що "довбають" людей, які мають проросійську позицію, ми її точно не маємо".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Іноді нам перепадає, звичайно. В даний час російська мова стала певним маркером. Якщо ти викладаєш десь кліп, то в коментарях обов'язково буде той, хто запитає, а чому не державною", - заявив він.

За словами Слєпакова, він готовий миритися з певними речами, "зате інші повинні сприйняти те, що в Україні є люди, які говорять не тільки українською мовою".

"Якщо я двомовна людина, що тут приховувати? Російська - це мова, якою я розмовляв з дитинства, якою у мене краще виходять тексти, я навіть мав стати вчителем російської мови і літератури, якби закінчив навчальний заклад", - розповів музикант.

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська відіграла концерт в окупованих Донецьку та Луганську.

Як повідомляв портал Знай.uа, рок-гурт O. Torvald, який нещодавно презентувала спільний кліп з Бумбокс, випустив свій третій відеокліп після річної паузи.

Також портал Знай.uа писав, що нове відео Лоліти після повернення в Україну не залишило нікого байдужим.