Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила забавну серію кадрів, позуючи на тлі фургончика лише в червоній спідниці з розрізом, білій блузці і кросівках, доповнивши образ високою зачіскою і блакитними тінями. Так, артистка взяла участь у зйомках гумористичного серіалу "Великі вуйки" та пожартувала над сучасними кандидатами.

"Прекрасний, ошатний кандидат 😂 а то всі такі тепер з підкатаними рукавами йдуть, в модних костюмах, а як же ж бабетти, блузочки, тіні блакитні 😂😆", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери взялися коментувати: "Бабуся Катя 😂", "Сучасна бібліотекарка😂", "Вам, на мою думку, дуже пасує така зачіска.", "На Лесю Українку тут схожа", "Цей образ, зачіска, макіяж вам дуже личить 👍", "Клас! Дуже личить така зачіска 😍", "Трішечки старша зробилась", "👍вас не впізнати.....", "Зірка Великих Вуйок😘".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.