Алла Пугачова впевнена, що її переслідує маніяк. В оточенні Примадонни розповіли, що якийсь молодий чоловік буквально слідує по п'ятах артистки.
Так, на недавньому скандальному відео, де Пугачова під'їжджає на авто прямо до вагону на Ризькому вокзалі, репортери помітили загадкового чоловіка. Сама Примаданна кілька років тому назвала його маніяком.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами шанувальників, підозрілий чоловік супроводжує усі виходи у світ Алли Борисівни з 2007 року. У той час він навіть намагався пробратися у готельні апартаменти Галкіна і Пугачової в Криму. Тоді "маніяка" вивела охорона, а співачка заявила, що він небезпечний.
У 2016 році шанувальник навіть пробрався на сцену, коли Примадонна виступала на "Слов'янському базарі" у Вітебську та пішла танцювати в зал. Він покружляв з Аллою Борисівною і сів на місце.

Шанувальники стверджують, що не знають ні імені, ні професії загадкового переслідувача Пугачової.

На Ризькому вокзалі чоловік тримався спокійно, проте, Пугачова його все одно помітила і попросила закрити вікна у машині, бо там сиділи Ліза і Гаррі.

Нагадаємо, Лобода зачарувала пекучими танцями доньки Єви.

Раніше Знай.uа повідомляв, важкохвора Лайма Вайкуле написала прощальні листи, шансів практично немає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай.uа писав, онук Пугачової жорстко познущався над вагітною.