Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію трепетних кадрів з маленьким племінником Кирилом, позуючи в Чернівецькій області. Так, артистка відразу після весілля повернулася до України, щоб підтримати свого батька Михайла, який балотується у народні депутати. Варто відзначити, що Гросу раніше був депутатом Чернівецької міськради.

"#выбирайгросу ❤️ 1/2/3/4 ?)
Мій племяш Кирило Романович👩‍👦
Обіймааашкии в колоритних місцях 🤗🤗🤗", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Аліна...дуже схожий на тебе... якби не було коментарів вирішив що це ваш син", "Ой, фото з дітками не можливо порівняти, це наше все...усі чотири класні по-своєму)", "Гарненьки всі 😍", "Який гарний кнопик)", "Дуже мімімішні фото", "Няшечки!!!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.