Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетний кадр зі студії звукозапису, тримаючи на руках новонародженого сина Єлисея. Так, артист зізнався, що почав роботу над новою піснею, взявши з собою цілу групу підтримки, а сам малюк вже першим почув майбутній хіт.

"Почали роботу над новим Синглом!🎵 На руках і за кадром - моя фокус-група!!!❤️ Єлисей Сергійович першим сьогодні почув #newsong 😉 Чекаєте? Я дуже! ", - поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Нарешті!.. хоч так) 😉 😍😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Яким він здається крихітним у Вас на руках))))) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Два серця в унісон! Наш милий малюк! ❤️❤️❤️", "Які милі обидва😍😍😍😍", "Оце я розумію ранній розвиток дитини,музикою та й ще голосом тата) здоров'я вам і терпіння)", "О, Боже, таке маля вже подорожує!😲 Молодці!😊👍 Точно Єлисей Сергійович музикантом буде, як тато!🙆👶", "Як приємно бачити щасливого чоловіка з малюком на руках 🔥🔥🔥❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.