Напередодні в мережі з'явилося епічне відео з російськими пенсионерами, які борються за мир своєрідними методами. Головним своїм ворогом вони вважають, звичайно ж, Америку і всіх її героїв, від яких видно лише агресія.

На постановочно відео на збори пенсіонерів нібито вривається Капітан Америка з криками: "USA, USA". Така нахабність обурила пенсіонерів, і вони тут же вирішили дати урок нахабному пройдисвітові.

Натовпом шалені бабки Путіна повалили героя Месників на підлогу і зробили вигляд, що б'ють. Крім того, для більшого приниження героя ненависної Америки вони виносять його тіло на смітник, показуючи, що саме вони знаходяться на стороні світла, миру і добра.

"Так буде з усіма, хто проти Росії, проти нас. Тим більше, це Америка, яка тільки агресією займається. Нехай дякує Богові, що тільки на смітник і ми його в море не викинули. І це ще чистий смітник", - обурюються в праведному гніві пенсіонери.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто відзначити, що їх обралось близько 10 чоловік і всі, перебиваючи один одного, розповідали, яка Америка агресивна і що саме вони борються за мир і справедливість.

"Всіх на смітник. Мир повинен бути скрізь", - підсумувала одна з лютих бабок Путіна.

Раніше повідомлялося, що у відповідь на антиросійські санкції, бабусі з "Загонів Путіна" з знищили техніку Apple. Про це пише informator.news.

З криком "Не потрібна нам американська продукція!" одна з бабусь з розмахом розбиває IPad об землю, після чого, вона остаточно знищує планшет з допомогою пістолета Маузера, який інша пенсіонерка дістала зі своєї сумочки.

Нагадаємо, шалені бабки Путіна націлилися на святе для Медведєва.

Як повідомляв "Знай. ua", шалені бабки відправили Путіна рятувати США.

"Знай. ua" писав, що бабки з секти Путіна спалили Білий дім у відповідь на санкції. Загін бабусь і дідусів спалював американські долари, надрукований на листочку прапор Америки і фотографію Білого дому.