Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр в образі нареченого і розповів шанувальникам подробиці підготовки до італійського весілля.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як уже відомо, Тодоренко і Топалов розписалися в кінці минулого року, коли Регіна була на останніх термінах вагітності. Тепер же парочка вирішила відзначити весілля, оскільки у них його все ще не було. У своєму пості Влад Топалов розповів про підготовку до цієї важливої події. Так, серед іншого, Влад поділився, що Регіна волала, коли нарешті знайшла місце для весілля.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.