Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж популярного репера і продюсера Олексія Потапенка, почала активно показувати своє особисте життя прихильникам.

Так, у соціальній мережі Instagram артистка опублікувала ніжне фото з Потапом, де він цілує її у скроню.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Опубліковане фото було зроблено в Празі, де пара зараз відпочиває. У кадр потрапив ніжний момент, коли вона посміхається, заплющивши очі. На знімку пара з'явилася в спортивному стилі: обоє в кросівках, штанях та футболках. Образ Потапа доповнено кепкою, його дружини — курткою оверсайз.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У сторі Настя Каменських розповіла, що вони з Потапом приїхали до столиці Чехії на концерт німецького гурту Ramstein. Разом з парою до Чехії приїхали Позитив (Олексій Завгородній) з дружиною Анною.

Прихильники не пройшли повз публікації й засипали Каменських з Потапом компліментами. Однак деякі відзначили, що продюсер чомусь дивиться в іншу сторону й запідозрили, що у пари проблеми у стосунках.

Нагадаємо, що Каменських зрадила Потапу з темношкірою дівчиною: підставила їй свою апетитну п'яту точку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Потап і Настя Каменських вирушили у подорож до чеської столиці Праги

Також Знай.ua писав, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.