Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, примірявши розкішну і довгу сукню червоного кольору. Так, артистка позувала на схожому з вбранням червоному тлі, прикривши одне око рукою.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "моя червона королева❤️", "Худаааа, але до безумства красива😻🤤", "Яяяяк зробити таку талію? 😍😍😍", "Дуже круто😻😻💣", "Силует ідеальної жінки❤️😻", "Господи,ідеальна!😻😻😻🎆", "Фігурааа🔥", "Наша худенька,нереальна😻😻🔥", "Запаморочливо😻😻🔥", "Тінка,тебе в моделі не кликали?😻😻🔥", "Яка ж ти красива 😍😍😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.