Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, прогулявшись з подругою по нічних закладах Одеси. Так, артистка приїхала зі столиці разом з 2-річним сином Іваном, щоб підтримати на зйомках гумористичного серіалу "Великі вуйки" коханого чоловіка Юрія Горбунова, однак не відмовила собі в задоволенні прогулятися по казковому місту.

"Колись, ми будемо коказувати онукам, де відбувалися найяскравіші події нашого життя :) Один одеський вечір.", - поділилася радістю Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "😻😻😻😻яка краса, ніжність, естетика і романтика! Захоплююся Катею 😻 Захоплююсь 👏👏👏🤩", "Гарна сукня😍", "Спочатку подумала що ви в Італії", "Красуня", "Я теж хочу продовжити молодість)", "Одеса прекрасна )".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.