Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист виставив кумедний кадр, позуючи з автоматом в руках і зізнавшись, що вже готовий до нового сезону проекту "Танці з зірками".

"А хто ж із зірок танцює в цьому Сезоні?... Я, здається, готовий...🔫", - пожартував Яма. Фолловери не пройшли повз: "Рембо👍👏😂🔥", "Полювання на білок 😁😁😁", "Влад, вам зброя не личить, такі руки повинні тримати красивих дам ❤️👍", "Влад, у вас чудове почуття гумору! 👏", "Чудовий аргумент для поганого танцюриста!))))🤣🤣🤣".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівними фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.