Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фото, на яких з'явилася в незвичайному образі разом з чоловіком Юрієм Горбуновим.

Читайте Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, Катя і Юра вирушили в Амстердам, а вже там вирішили покататися на човні по каналу. Як видно на фото, на прогулянку парочка запаслася кількома пляшками шампанського. Катя Осадча позує в грайливому літньому сарафані, а Горбунов у білих штанах і футболці, видно, що парочка чудово проводить час. У підписі до фото телеведуча написала: "Коли ти дуже хотів їздити каналами і пити шампанське. І погода цьому сприяла. Прекрасна подорож". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати фото.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.