Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і навіть шокувало її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода показала, як виглядає зворотна сторона успіху і знаменитості.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Світлана Лобода опублікувала фотографію своїх колін, які покриті синцями та саднами. Все це вона заробила після стадіонного концерту в російському Нижньому Новгороді, який відбувся напередодні. Треба сказати, що шанувальники співачки сильно стурбовані її станом і радять відвідати лікаря, лікувати ці травми і намагатися їх не допускати. Сама Лобода в підписі до світлини написала: "Ви питаєте мене, чи люблю я свою професію? Дуже люблю! Але, як стало вже зрозуміло, чим більше зал, тим більше я кульгаю після...".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.