Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка виставила розкішний ролик її недавньої подорожі, захопивши шанувальників жіночністю.

"#tinakarol #тинакароль
Відео @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз і засипали її компліментами: "Боже, як круто😻🤤", "Кайфушкі😍🥰", "вогонь🔥", "Як справжня принцесска😍💔", "Тіночка,ти у нас найкрасивіша! @tina_karol ❤️", "классненько так 😻♥", "Це любов❤️ Чарівно😍😍😍", "Яка гарна💖".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.