Відома українська співачка, переможниця Нацвідбору на Євробачення MARUV заявила про свою участь у новому сезоні шоу "Танці з зірками". Про це стало відомо завдяки "#танціззіркамиchallenge", який запустив офіційний Instagram-канал проекту.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це буде вибухонебезпечно. Епатажна і яскрава артистка MARUV приймає #танціззіркамиchallenge і буде брати участь у новому сезоні Танці з зірками", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео MARUV заявляє про свою участь, сидячи у традиційному для неї вбранні з латексу.

Як повідомляють творці шоу, серед можливих учасників "Танці з зірками" виявилися репер Серьога, Позитив з групи "Время и Стекло" і олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова.

Раніше на участь у шоу погодилися Володимир Остапчук, Михайло Кукуюк, Надія Матвєєва, Вікторія Булітко та інші.

Нагадаємо, MARUV стала жертвою зухвалого злочинця у Москві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва похвалилася, що все ще на коні.

Також портал Знай.ua писав, Притула жорстко отримав від українців за "Євробачення".