Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр з весілля з Регіною, а в підписі до світлини він розповів про свої стосунки з фанатами.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На чорно-білому фото Регіна і Влад відображені, мабуть, під час якогось запального танцю. Топалов підніс руки вгору, а його дружина завзято плескає в долоні, і обидва весело сміються. У підписі до фото Влад Топалов поділився своїми роздумами щодо спілкування з фанатами, а ті у відповідь почали активно обговорювати його нову публікацію.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.